Glazed Extension With Contemporary Kitchen

Mr and Mrs Beddall

Before
After

Before Our Installation

Mr and Mrs Beddall were looking for a new kitchen as part of a larger project to replace their existing conservatory, which currently lead off the kitchen, for an orangery with ceiling lantern.  The wall between the kitchen and orangery was to be removed to create a large space for frequent entertaining of family and friends.

Mrs Beddall wanted a kitchen that would allow her to be with her family whilst incorporating an off limits preparation area with everything to hand.  There had been an island in her original kitchen and whilst it worked well for her she was in the mood for a change.  Several layouts were considered before a curved peninsular was agreed upon.

Our Bespoke Build & Installation

Lots of storage was a priority, as well as easy to use appliances and time saving additions like a Quooker boiling water tap.  Mrs Beddall also replaced her large utility area which was entered via an archway from the kitchen.  No door was required as it was important to allow light into the darkest area of the space.

Stoneham Flow and Vibe handless furniture was chosen in Anthracite oak and a bespoke grey, Corian worktops and Neff appliances completed the look, with mirror used as a splashback behind the hob to aid the feeling of light and space.

Ready to Explore Our Services?

Visit Our Showroom

Interested in Learning More?

Download Brochure